Povestea Amandei Todd ~ Vloguleţ - Verde-n Faţă!

duminică, iunie 2

Povestea Amandei Todd

Nu este ceva nou dar foarte multe persoane nu cunosc povestea dramatică a acestei fete. S-a născut pe data de 27 Noembrie 1996 în British Columbia, Canada. Sub chipul acestei fete frumoase se ascunde o poveste cutremurătoare. În clasa a 7-a, a avut prima ei relația cu un băiat. Băiatul a convins-o să își arate sâni prin convorbirea lor video, cel mai probabil Skype,Yahoo Messenger, iar băiatul a făcut o poză. Lumea începuse să își bată joc de ea, să o facă în diferite feluri iar cu timpul, fata a intrat în depresie. Amanda Todd le-a povestit părinților, aceștia au înțeles și s-au mutat în alt oraș. Totul a revenit la normal...dar după un an, Amanda a creat un cont FaceBook iar băiatul respectiv a găsit-o. A anunțat colegi despre ea, a făcut publice pozele pe FaceBook iar de data asta, tortura s-a dublat. Fetele o tratau ca pe o fată ușoară, o băteau și nimeni nu sărea să o ajute. Amanda a început o nouă relația cu un băiat din oraș, credea că totul se va schimba dar...iară a dat peste un băiat care vroia altceva, nu o relație. Naivitatea Amandei a ajuns la un punct pe care eu nu îl mai pot înțelege, s-a culcat cu acest băiat iar a doua zi a aflat că el vroia doar o aventură. Din nou, Amanda a intrat in depresie, de data asta într-una critică. Parinți au dus-o imediat la spital iar oamenii au interpretat că este nebună, orice ar fi făcut această fată, o trimitea din rău în mai rău. Pe data de 7 Septembrie, Amanda Todd a decis să facă povestea ei publică, a înregistrat un videoclip de 9 minute pe YouTube în care își spunea povestea.
Foarte repede, videoclipul a devenit "viral".

"I'm struggling to stay in this world, because everything just touches me so deeply. I'm not doing this for attention. I'm doing this to be an inspiration and to show that I can be strong. I did things to myself to make pain go away, because I'd rather hurt myself then someone else. Haters are haters but please don't hate, although im sure I'll get them. I hope I can show you guys that everyone has a story, and everyones future will be bright one day, you just gotta pull through. I'm still here aren't I ?"

Contul ei de YouTube este încă existent iar videoclipul ei a ajuns la 7.600.000 de vizualizări. Amanda Todd a realizat și un cover muzical, "Outside Looking"- Jordan Pruitt, avea o voce superbă. Pe data de 10 Octombrie, s-a sinucis. Lumea nu a stat nemișcată, grupul de hackeri Anonymous a aflat foarte repede cine este băiatul care a început teroarea pentru Amanda Todd, numele lui fiind Kody Maxson. Anonymous a aflat mai totul despre el, era un pedofil. Avea conturi speciale pe anumite site-uri de pedofilie și pornografie. Din nou, de aici reiese în evidență, naivitatea fetei. Imediat după sinucidere, știrile au explodat, unele persoane o critică iar alți o respectă.
Tot ce pot spune e că...nici un lucru nu merită sinuciderea, viața este cel mai de preț lucru.




FETELOR, NU VĂ LĂSATE PĂCĂLITE DE ACEȘTI BĂIEȚI PROȘTI ȘI NU RENUNȚAȚI AȘA UȘOR LA VIRGINITATE! 

4 comentarii:

  1. știam povestea... e cutremurătoare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihai , ti am zis ca esti un geniu ? Ei bine , esti ! Ms ca ai fost langa mine , cand am avut nevoie ! Pupacel ..:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Prea cutremuratoare... Saraca Amanda.

    RăspundețiȘtergere